Bozji dar

Glavna prica je Isusovo rodenje. Nemojte pricati cijelu pricu prvi tjedan, nego malo po malo dodajte detalje do zadnjeg tjedna,  Dodatje jos nekih prica, pitanja, i diskusija oko svake teme.


Ideje za likovni: Dajte svakome sliku za bojanje. Nakon sto su bojali sliku, neka narezu i zalijepi na karton u istom obliku. Napravi rupu i zatim stavi konac da bude ukras za bor. Na supratnu stranu napisi “Isus je Bozji dar svijetu!”

Na zuti papir nacrtaj oblik zvijezde. Neka djeca koriste malo blistavog lijepila (nalazi se u sobici pored WC-a). Kada se susi, narezi oblik i malu rupu napravi, zatim stavi konac da bude ukras za bor. Na suptratnu stranu napisi “Isus je Bozji dar ______ (ime prijatelja). Oni mogu dati svojom prijatelju ovaj ukras.


Na crveni papir nacrtaj oblik zvona. Neka djeca koriste malo blistavog lijepila (nalazi se u sobici pored WC-a). Kada se susi, narezi oblik i malu rupu napravi, zatim stavi konac da bude ukras za bor. Na suptratnu stranu napisi “Isus je Bozji dar ______ (ime). 



Comments